Sivustoa rakennetaan!

Tämän sivuston tarkoituksena on esitellä jakamistalouden eri muotoja ja kannustaa suomalaisia kokeilemaan jakamistalouden toimintatapoja. Sivusto on rakenteilla ja sen pääosat valmistuvat 2.6.2013, joka on Global Sharing Day, kansainvälinen jakamispäivä.

shadow of its former self by Robert Couse-Baker I CC-BY license (http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en) (cropped)

Tämä sivusto on jatkoa kirjalle, jonka Vesa-Matti Lahti ja Jenni Selosmaa ovat kirjoittaneet. Atena Kustannus julkaisee kirjan Kaikki jakoon! Kohti uutta yhteisöllistä taloutta 11.6.2013. Koska kirjassa olevat tiedot vanhenevat, haluamme tarjota kiinnostuneille mahdollisuuden seurata jakamistalouden tapahtua vastaisuudessakin. Tämä sivusto tulee tarjoamaan perustietoa jakamistaloudesta ja sen toimijoista ja palveluista, erilaisia näkökulmia sekä kokemuksia. Vieraskirjoittajiksi tullaan pyytämään jakamistalouden asiantuntijoita, rohkeita kokeilijoita, tutkijoita, tekijöitä ja muita asiaa eteenpäin vieviä ihmisiä.

Yksi kommentti artikkeliin ”Sivustoa rakennetaan!

  1. Paluuviite: Jakamistalouden tila Suomessa | Kaikki jakoon!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s